Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Bullboxer

Bullboxer damesschoenen kopen? Bekijk ons aanbod!

Sinds 1980 maken zij schoenen, waarbij elk Bullboxer ontwerp nog steeds afkomstig is uit de geboorteplaats Waalwijk, het hart van de Nederlandse schoenenindustrie. Door vakmanschap te waarderen, kiezen zij er zorgvuldig voor om samen te werken met kleine, gevestigde fabrieken die trots zijn op wat ze produceren. De meerderheid van de Bullboxer collectie is vakkundig met de hand gemaakt van Europees kwaliteitsleer, wat resulteert in goed vervaardigde, betaalbare schoenen voor mensen die, net als wij, de perfecte imperfecties van handgemaakte producten waarderen.

Met een onderscheidend, speels design en kenmerkend Bullboxer DNA, pikken zij trends op en maken er stijlvolle schoenen van die binnen het budget vallen. Zij zijn geen modedokters die een specifieke look voorschrijven. Zij willen niet dat je altijd de (stijl) regels volgt, maar dagen jou uit om ze te buigen.

Bullboxer een echte must voor jouw hippe outfit! Jouw Bullboxer verkooppunt in Dieren. 

Sorteren op

13 products

13 products