Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Algemene voorwaarden Hiipp by Jet

Algemene voorwaarden Hiipp by Jet :

Graag willen wij u erop wijzen dat wanneer u een bestelling bij ons plaatst u akkoord gaat met de algemene voorwaarden om misverstanden betreft de levering, betaling, aansprakelijkheid, retourneren en garantie te voorkomen. Mocht u vragen hebben kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en staan wij u graag te woord.

Levering : 

Zoals u kunt zien in onze webshop werken wij samen met de betrouwbare postdiensten van PostNL. Wanneer u een bestelling plaatst op maandag t/m zaterdag voor 17:00 streven wij ernaar om diezelfde dag nog het pakket te versturen. Op zondag zijn wij helaas gesloten en zal uw bestelling s'maandags worden opgepakt. Let op dat u rekening houdt met weekenden en feestdagen. PostNL werkt in principe met een 24 uurs levering maar gaat u altijd uit van 1-3 werkdagen om teleurstellingen te voorkomen. Tevens werkt PostNL met Track en trace zodat u uw bestelling online kunt volgen. De verzendkosten die wij in rekening brengen eenmalig per bestelling bedraagt €4,95. U betaald geen verzendkosten wanneer u een bestelling plaatst boven de €100,-.

Betaling :

Bij ons kunt u op een veilige en eenvoudige manier online betalen met IDEAL, KLARNA, MAESTRO, MASTERCARD of VISA. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Wanneer u uw bestelling heeft betaald ontvangt u van ons de bevestigingsmail met de factuur.

Aansprakelijkheid :

Hiipp by Jet stelt zich niet aansprakelijk voor beschadigde en- of zoekgeraakte bestellingen.

Retourneren :

Wanneer u uw online bestelling kosteloos wilt retourneren dient u het bijgevoegde retourlabel hiervoor te gebruiken. Deze bevestigd u op het pakket en geeft u af bij Post NL.

Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop en daarom staat de tevredenheid van de klant bij ons op één. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat uw aankoop niet naar wens is om welke reden dan ook. Wanneer u uw bestelling wilt retourneren dient u zich aan de onderstaande voorwaarden te houden :

  • Binnen 14 dagen uw aankoop retourneren d.m.v retourlabel en formulier (retourperiode gaat in op de dag van ontvangst)
  • Ongebruikt in de originele staat en verpakking
  • Ongedragen en niet gewassen
  • Prijskaartjes en labels dienen bevestigd te zijn

Wanneer u zich niet houdt aan de door ons gestelde voorwaarden kunnen wij wanneer u uw aankoop retourneert NIET accepteren en is de koop een feit. Wanneer u uw bestelling wilt retourneren zullen wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug storten op uw rekening excl. verzendkosten a €4,95.

Garantie : 

Wij zouden het ontzettend vervelend vinden als uw aankoop onverwachts kapot gaat, hier gaan we natuurlijk niet van uit. Mocht dit wel het geval zijn neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.