Open volgens normale openingstijden!

Hoi lieve hippe Jetjes,

Onze winkel is weer open volgens de normale openingstijden! 
Wat een heerlijk weertje is het toch zo in april al! Dat is genieten hé? De vogels fluiten, het zonnetje schijnt, de deuren gaan open en de heerlijke blote voetjes in een paar mooie hippe slippers mogen ook weer.

De leukste zomercollecties stromen binnen en elke week hebben wij weer nieuwe hippe items. Wij doen uiteraard ons best om zoveel mogelijk in de webshop te plaatsen of op onze social media kanalen. 

Wisten jullie ook dat wij nog een bovenverdieping hebben met alleen maar SALE! Snuffel daar ook eens lekker rond, wie weet zit er nog wat leuks tussen! 

De webshop en social media draaien 24/7 door. Het verzenden is nog steeds gratis. Ook privé shoppen is mogelijk met maximaal 3 personen op elke doordeweekse dag en in het weekend na sluitingstijd. Op zondag kan dit de gehele dag. Staat er iets niet in de webshop of is de juiste maat niet beschikbaar, stuur ons dan gerust een berichtje.

Op zoek naar een cadeaubon? In onze webshop is het mogelijk cadeaubonnen te bestellen. De cadeaubonnen kunnen alleen in onze winkel ingeleverd worden, niet online en wij versturen ze op per post. 

Wij zijn te bereiken op :

Info@hiippbyjet.nl
Hiippbyjet@hotmail.com
0652069819 (whatsapp of even een belletje)
Live chat webshop
social media chat

Liefs Hiipp by Jet

Reactie schrijven

Commentaren: 0